Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
anna_cz teraz laczenie rodzin robi sie przez internet na stronie Udi tj :
selfservice.udi.no
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Oczywiscie mozna zalatwic to Aniu przez internet dlatego podalam Ci link do Udi abys poczytala tam o tym i abys w razie pytan skontaktowala sie z Nimi Ja napisalam Ci jak ja zalatwialam ta sprawe bo wczesniej nie wiedzialam,ze mozna przez necik to zrobic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
iza cz
(anna_cz)
Wiking
hmm tak wiem ze trzeba zarejestrowac sie na tej stronie, potem wydrukowac i pojsc na policje z tym paszportem i wlasnie tym nieszczesnym zaswiadczeniem chyba?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Wpierw sie zarejestrowalam na stronie UDI,potem dali mi termin kiedy mam sie do nich zglosicStawilam sie w tym dniu,zabralam potrzebne dokumenty i wszystko w udi zalatwilam...
Po dwoch tyg przyslali mi numer personalny a dzieki Niemu zalatwilam potem becikowe

Szczegoly wyslalam Ci na priv jak prosilas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ja też wypełniałam wszystko przez internet tylko potem dostałam na maila, żeby do nich pójść i przedstawić dokumenty które oni wtedy chcieli. Lecz ja mam tutaj męża, a w przypadku Ani jeśli nie są małżeństwem muszą zalegalizować swój związek w Norwegii na zasadzie konkubinatu, że są razem, to ich dziecko. Wiem, że tak mozna bez problemu, bo jedna ze znajomych tak zrobiła )

A tak przy okazji jestem z Bergen Aniu

A ja jeszcze poczekam z tym pogotowiem, bo coś tak jak by było lepiej już ale chodzić dalej nie mogę, ale ból jest lżejszy, bo wyleżałam pół dnia pod kołdrą i kocem więc wygrzałam się mocno )

Ja też właśnie się zastanawiałam nad kupnem takiego leżaczka i też właśnie "lwa" )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dziewczyny mam pytanie czy może któraś z was miała lub ma skoczka dla swojej pociechy?allegro.pl/fisher-price-skoczek-cudowna-...011-i2053960191.html jeśli tak to czy jesteście zadowolone ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Halas ten skoczek jest zajefajny No to teraz kureczka zwariowalam bo nie wiem co kupic synkowi bo coraz bajerniejsze sa te produkty dla dzieci

A DEMO z tej strony jest suuuperowskie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
no teraz dla tych dzieciaczków to sa cuda na kiju normalnie tez mi sie podoba ten skoczek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Moj synek tez by pewnie tak skonczyl

To jest zarabiste tylko szkoda,ze sie nie odpina bo synus by fiola dostal chyba tak w kolko biegajac

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
ten bright stars tez fajny ale faktycznie kręćka idzie dostać hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok